Workshop: Introduktion av digitala hjälpmedel till dig som är nyanställd lärare vid Högskolan i Borås

Introduktionen omfattar digitala hjälpmedel som du som lärare behöver känna till och som du kan använda i din undervisning. Vi rekommenderar dig därför som nyanställd att ta del av dessa workshoppar.

Ramón Garrote, universitetslektor vid Enheten för högskolepedagogisk utveckling och forskning (HUF) är lärare vid denna genomgång. .

Föranmälan krävs i formuläret längst ner på den här webbsidan. Du måste anmäla dig senast tre dagar före aktuellt tillfälle.

Om du har några funderingar angående workshoppen eller tiderna nedan, kontakta Ramón Garrote

Datum och program

28 augusti, 2023, kl. 09:00–12:00
ZOOM-länk: https://hb-se.zoom.us/j/63496445392

ZOOM är Högskolan i Borås verktyg för online-konferens och undervisning.

CANVAS är högskolans lärplattform. Alla nyanställda erbjuds en grundutbildning i CANVAS.  Mejla till Canvas support för att få mer information.

E-post: canvas@hb.se

HB-Play är en tjänst för att hantera och spela in video. I tjänsten finns ett verktyg som heter Capture Space där du kan spela in video för senare publicering.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Anmäl dig senast 3 dagar innan workshopen startar.

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna behövs för att planera och administrera workshoppen och för att kommunicera med dig. Uppgifterna kommer att lagras i en databas som administratörer på högskolan har tillgång till och kommer att raderas efter workshoppens slut.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.