Distansutbildning

Här kan du boka konsultation kring våra verktyg för nätbaserat lärande / distanskurser. Ett av fundamenten för att skapa struktur kring distanskurser är användning av en lärplattform. Vi kommer att byta ut vår lärplattform PING PONG (PP) och övergå till CANVAS som idag används av 18 lärosäten i Sverige. Ta en titt på sidorna om CANVAS vid Högskolan i Kristianstad!

Lärplattformen kan organisera kursinnehållet, såsom länkar till inspelade föreläsningar, artiklar och instruktionsfilmer och vara en inlämningsplats för studenters examinerande moment såsom exempelvis skriftliga inlämningsuppgifter och forumdiskussioner.

Vi har samlat filmer och manualer som är till hjälp för ditt arbete med olika funktioner i vår befintliga lärplattform PING PONG. Här finns även material som hjälper dig att snabbt komma igång med lärplattformen. Du hittar materialet i PING PONG-aktiviteten HB Personal (extern länk).

If you need Ping Pong-training in English I will contact you individually and set up a meeting when you find it convenient.

Send an e-mail to: anna.thoren@hb.se