Hand som skriver på tangentbord

Academic Writing

Academic Writing vänder sig till dig som har en idé om något du vill publicera eller presentera på engelska, och framför allt till dig som tidigare inte publicerat dig på engelska. Du behöver inte ha ett färdigt utkast för att delta, men även du som kommit en bit på väg med en artikel eller ett konferenspaper är välkommen.

Kathleen Mahon och Susanne Strömberg Jämsvi håller i workshops och handledning. Alla som deltar i utbildningen får boken Writing for Peer Reviewed Journals (Thomson & Kamler, 2012).

Utbildningen är uppdelad på en heldag och två halvdagar. Max antal deltagare är 12 personer (först till kvarn gäller). Tillfällena ges på engelska.

Dag 1 (kl.8.30-16.30) introducerande dag med skrivaktiviteter (ofta i annan lokal än HB:s)
Dag 2 skrivar-workshop (halvdag)
Dag 3 fokus på publicering (halvdag)

Anmäl görs via formuläret nedan. Datum för nästa kurs är ännu inte fastlagda.

Utbildningen är kostnadsfri, men du måste avanmäla dig senast 14 dagar före start, annars debiteras din institution. För avanmälan maila hogskolepedagogik@hb.se

För mer information, kontakta kathleen.mahon@hb.se eller susanne.stromberg_jamsvi@hb.se 

Anmälan till Academic writing

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna behövs för att planera och administrera evenemanget, för att kommunicera med dig, och för att tillgodose eventuella önskemål om specialkost. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget, samt raderas efter evenemanget.

Genom att markera i rutan ovan, godkänner du användandet av persondatan.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har. 

https://www.hb.se/dataskydd