Biblioteksfrukost hösten 2022

I december är det återigen dags för bibliotekets traditionella Biblioteksfrukost med boktips. Vi bjuder på tips på läsvärda böcker, både nya och gamla pärlor. Kom och inspireras och hitta dina läsmåsten inför kommande ledighet. Boktipsen levereras denna gång av Karin Ekström och Katharina Nordling.

Tid: Fredagen den 9 december 08:15-08:50
Plats: J2519 eller Zoom
Språk: Svenska
Frukost: Deltar du på plats bjuds du på frukostmacka, te/kaffe och lite frukt, deltar du via Zoom hoppas vi att du själv fixar dig en härlig frukost.
Anmälan: Anmäl dig nedan – först till kvar gäller för på-plats-deltagande. När/om platserna "på plats" tar slut gäller alla inskickade anmälningar deltagande via Zoom. Sedan 26 oktober är det enbart möjligt att anmäla sig till Zoom-deltagnade pga att platserna i J2519 är bokade.

Anmälan

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Jag studerar/arbetar på: *

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna kommer enbart att användas i samband med planering av Biblioteksfrukosten, och kommer att lagras inom EU/EES. Uppgifterna raderas efter att Biblioteksfrukosten genomförts.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke genom att mejla biblioteket@hb.se.
Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.