Biblioteksfrukost hösten 2023

I december är det återigen dags för bibliotekets traditionella Biblioteksfrukost med boktips. Vi bjuder på tips på läsvärda böcker, både nya och gamla pärlor. Kom och inspireras och hitta dina läsmåsten inför stundande julledighet. Boktipsen ges denna gång av Sara Hellberg, Karin Süld och Martin Borg.

Tid: Fredagen den 8 dec 08:15-08:50
Plats: J2519 eller Zoom
Språk: Svenska
Frukost: Deltar du på plats bjuds du på frukostmacka, te/kaffe och lite frukt, deltar du via Zoom hoppas vi att du själv fixar dig en härlig frukost.


Anmälan: OBS sedan 13 november är det enbart möjligt att anmäla sig till Zoom-deltagande pga att platserna i J2519 är bokade.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Jag studerar/arbetar på: *

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna kommer enbart att användas i samband med planering av Biblioteksfrukosten, och kommer att lagras inom EU/EES. Uppgifterna raderas efter att Biblioteksfrukosten genomförts.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke genom att mejla biblioteket@hb.se.
Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.