Biblioteksfrukostar våren 2022

Biblioteket fortsätter bjuda in till Biblioteksfrukost även om vi inte får ses fysiskt. Att bjuda på frukost blir dock inte så lätt, när vi inte får träffas. Men en intressant presentation kan vi ändå erbjuda, så får gästerna under denna tid själva stå för frukosten när presentationerna genomförs digitalt.

Presentationerna på Biblioteksfrukostarna äger rum mellan 08:15 och 08:50. Det digitala mötesrummet öppnar vid 08:00, ifall man vill passa på att träffas och prata lite.

Tisdagen den 15 mars: Att överleva uppsatstiden – (ny datum!)

Skriver du uppsats under våren? Oavsett om du har påbörjat ditt arbete eller om du har det framför dig så är du välkommen på presentationen Att överleva uppsatstiden. Språkpedagog Johanna Persson ger dig verktyg att använda under uppsatsperioden. Verktyg som kommer väl till pass oavsett om du tycker att "uppsats är väl inget svårt att skriva", eller om du kämpar med att få till upplägg, arbetsfokus och skrivande. 

Främsta målgrupp: Studenter

Denna Biblioteksfrukost kommer att genomföras via Zoom. 

Fredagen den 6 maj: Boktips från bibliotekarierna

I maj är det återigen dags för bibliotekets traditionella boktipsarfrukost. Vi bjuder på tips på läsvärda böcker, både nya och gamla pärlor. Kom och inspireras och hitta dina läsmåsten inför sommarens lata dagar. Boktipsen levereras denna gång av Birgitta Rutberg och Lena Wadell.

Denna Biblioteksfrukost kommer att genomföras som ett hybridevenemang. Dock är alla platser i på plats i biblioteket redan bokade, men det går fortfarande att anmäla sig till deltagande via Zoom.

Främsta målgrupp: Studenter & anställda på Högskolan i Borås