Bibliotekets LäsBINGO drar igång 1 juni

Läsåret är snart slut, och förhoppningsvis innebär sommaren en del ledig tid för såväl studenter som personal på högskolan. Hur man fördriver denna lediga tid varierar givetvis, men en del passar på att slappna av med skönlitteraturens hjälp. Genom böckerna kan du dessutom vidga ditt perspektiv genom att resa utan att förflytta dig en meter och uppleva andra människoöden i form av romanser, sjukdom, vänskap, krig, släktrelationer med mera från din hängmatta.

Ladda ner bingobrickan

Ibland är det dock lätt att fastna i en och samma genre eller typ av bok, bekvämt och behändigt – men ibland också lite tråkigt. Då kommer bibliotekets LäsBINGO väl till pass! Du får utmaningen att läsa olika typer av böcker i din strävan att få en bingorad. Se det som ett sätt att inspirera till läsning av lite olika typer av böcker. LäsBINGO-perioden startar den 1 juni och slutar den 1 september.

Delta i bokcirkel

I årets LäsBINGO finns det dessutom en ruta som innehåller en förutbestämd bok. Om man läser, eller tidigare har läst boken i fråga så kan man vara med på en bokcirkelträff i början av hösten.