Jubileumsfirande

Med start klockan 13:00 bjuds det på en eftermiddag med innehållsrikt program på Högskolan i Borås. Vi avslutar sedan dagen med middag och dans. Självklart väljer du om du deltar på allt eller om du bara deltar på antingen eftermiddagen eller kvällen. 

Välkommen med din anmälan i formuläret längre ner på sidan senast 21 oktober. 

Eftermiddagen

Under eftermiddagen bjuds vi på en kavalkad av minnen från de 50 år som gått. Följ med på en resa genom tiden. Vi pausar också under resans gång och njuter av en tårtbuffé. 

Tid: 13:00
Plats: Sparbankssalen, Högskolan i Borås

Kvällen

När november-mörkret sänkt sig slår vi oss ner för en trevlig middag där du är mer än välkommen att berätta om dina minnen från Bibliotekshögskolan (meddela gärna att du vill tala under middagen redan när du anmäler dig). Efter middagen bjuds det upp till dans med liveband. 

Tid: 18:00
Plats: The Company, Textile Fashion Center, Borås

Praktisk information

Kostnad och betalning för middag 

Om du ska vara med på middagen på kvällen ska du i samband med anmälan också betala 250 kronor. Övriga aktiviteter under dagen är kostnadsfria.

Swish: 1234394185 (Uppge:  50 år + namn på den person anmälan gäller)
Bankgiro: 755-5147 (Uppge: 50 år + namn på den person anmälan gäller)

Hotellrum

Vi har förbokat några hotellrum på Scandic Plaza Borås och Comfort Hotell Jazz. Hur du bokar dessa rum får du i information om i bekräftelsemejlet när du har anmält dig. Observera att rummen bara är reserverade under en kortare period!

Konferensen Mötesplats Profession – Forskning 2022

Jubileumsfirandet sker i direkt anslutning till konferensen Mötesplats Profession – Forskning 2022. Läs mer om konferensen. 

Frågor

Om du har några frågor, kontakta Maria Ringbo. Kontaktuppgifter till Maria Ringbo.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Jag önskar delta på: *

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig i formuläret. Uppgifterna i formuläret kommer att sparas och användas i syften direkt sammankopplat med firandet av Bibliotekshögskolan 50 år. Jag är också medveten om att det kommer fotograferas under eftermiddag och kvällen och har inga invändningar mot det.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har: www.hb.se/dataskydd