Hanieh Moshtaghian
Akademin för textil, teknik och ekonomi (inklusive Textilhögskolan)
Institutionen för resursåtervinning och samhällsbyggnad
Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.
Hoppa till huvudinnehållet
Akademin för textil, teknik och ekonomi (inklusive Textilhögskolan)
Institutionen för resursåtervinning och samhällsbyggnad
Moshtaghian, H, Bolton, K, Rousta, K, Upcycled food choice motives and their association with hesitancy towards consumption of this type of food: a Swedish study 2023
Artikel i tidskrift
Moshtaghian, H, Bolton, K, Rousta, K, Public preferences for nutritional, environmental and food safety characteristics of upcycled foods in Sweden 2023
Artikel i tidskrift
Moshtaghian, H, Parchami, M, Rousta, K, Lennartsson, P, Application of Oyster Mushroom Cultivation Residue as an Upcycled Ingredient for Developing Bread 2022
Artikel i tidskrift