Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

 Nyhetsbrev

Bild på nyhetsbrevet I FoUKUS #2:2017

FoU Sjuhärad Välfärds digitala nyhetsbrev skickas ut via e-post till prenumeranterna. 

Om du vill prenumerera, fyll i dina uppgifter i formuläret här på sidan så läggs du till på sändlistan. Glöm inte att klicka på Skicka-knappen!

Digitalt utgivna nyhetsbrev 

Här publicerar vi webbversionen av nyhetsbrevet (fr.om. 2017):


Nyhetsbrev på papper och pdf 2002-2016

Till och med december 2016 har FoU Sjuhärad Välfärds nyhetsbrev publicerats på papper och i pdf-format. Genom länken i menyn kan du läsa och ladda ner tidigare nyhetsbrev som pdf.

 


Anmäl dig nedan för att få nyhetsbrev och inbjudningar till FoUS arrangemang.

Prenumeration och/eller intresseanmälan

Samtycke till behandling av data *

Samtycke

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga vid Högskolan i Borås vid utskick av nyhetsbrev eller aktuell information från FoU. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES. 

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.

Vill du ändra dina uppgifter eller avsluta din prenumeration?

Kontakta FoU Sjuhärad Välfärds administratör via e-post fous@hb.se eller tel. 033-435 47 06.

Ledningen vid FoUS har ordet

Ledarkrönikan som tidigare publicerades i det tryckta nyhetsbrevet kommer från våren 2017 att publiceras här på webben. Klicka på rubriken för att länkas vidare till texten.

Ledarkrönika 4:2017

Ledarkrönika 3:2017
Ledarkrönika 2:2017

Ledarkrönika 1:2017