Välfärdens omvandling – ett möte mellan forskarperspektiv och tjänstemannens erfarenheter

Lunchseminarium 23 september


Ekonomihistorikern John Lapidus inleder med att utifrån sin forskning berätta om hur svensk välfärd förändras, särskilt vad gäller privatisering av drift och finansiering.


Borås stadsdirektör Svante Stomberg delar sedan med sig av sina erfarenheter om hur välfärden förändrats och vad det inneburit praktiskt, både vad gäller möjligheter och utmaningar.

Moderatorer är Margareta Carlén (FouS) och Marita Flisbäck (CVS)

Antalet platser är begränsat med anledning av coronasituationen och seminariet kommer därför att även kunna följas på distans. En Zoom-länk kommer att mejlas ut cirka en vecka i förväg.

För dig som är på plats i Do-tank Center, Textile Fashion Center i Borås, så inleder vi med mingel kl 11:00 och äter en vegetarisk lunchsmörgås. Seminariet startar kl 11.30 och slutar senast kl 13.00.

Sista anmälningsdag för att delta på plats är 18 september.

Läs mer om seminarieserien om det socialt hållbara välfärdssamhället

Foto: Lisa Lapidus och Borås Stad

Anmälan

Datum: 2020-09-23 Tid:11:30-13:00 (mingel från kl 11:00) Plats: Do-tank Center och distans (Zoom)

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Val av deltagande *

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig i formuläret. Uppgifterna i formuläret kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget vid högskolan, i syfte att planera, administrera evenemanget och kommunicera med dig. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.