Elitfotboll och välfärd - om IF Elfsborg och samhällsengagemang

Lunchseminarium 21 oktober

Arbetslivsforskarna Margareta Oudhuis och Marcus Gianneschi vid Högskolan i Borås pekar på både möjligheter och risker då idrottsföreningar medverkar och påverkar välfärdsarbetet.

Klubbchefen i IF Elfsborg Stefan Andreasson delger sina tankar
och visioner för sitt samhällsengagemang.

Moderatorer är Marita Flisbäck (CVS) och Peter Serrander (SPB)

Antalet platser är begränsat med anledning av coronasituationen och seminariet kommer därför att även kunna följas på distans. En Zoom-länk kommer att mejlas ut cirka en vecka i förväg.

För dig som är på plats i Do-tank Center, Textile Fashion Center i Borås, så inleder vi med mingel kl 11:00 och äter en vegetarisk lunchsmörgås. Seminariet startar kl 11.30.

Läs mer om seminarieserien om det socialt hållbara välfärdssamhället

Foto: Mostphotos, Högskolan i Borås, IF Elfsborg

Anmälan

Datum: 2020-10-21 Tid:11:30-13:00 (mingel från kl 11:00) Plats: Do-tank Center och distans (Zoom)

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Val av deltagande

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig i formuläret. Uppgifterna i formuläret kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget vid högskolan, i syfte att planera, administrera evenemanget och kommunicera med dig. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.