Days of Knowledge

Anmälan

Fyllt i allt men hamnat högst upp på sidan igen? Hamnar du högst upp på denna sida har inte formuläret skickats, kontrollera då vilket fält du missat att fylla i och försök igen.

Du och en vän är inbjudna till kvällens middag.

Datum: Tisdag den 3 december
Tid: 18:00
Plats: Stadshushallen, Stadshuset, Borås. Ingång via Stora Brogatan.

Anmäl dig senast 26 november. Anmälan är bindande. Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!

Under kvällen bjuds det på middag, stipendieutdelning och underhållning. Vi fotograferar kvällens arrangemang för att ha material till nyheter, webbsidor etc. Fokus för fotograferingen är det som sker på scenen men även middagsgäster kan komma att synas i bild.

Anmälan har stängt då vi nu har fyllt antalet platser på middagen.

Om du inte hunnit anmäla dig, och vill sätta upp ditt namn på en väntelista är du välkommen att göra detta. Vi kan dock inte garantera att ev. allergier/särskilda kostönskemål kan tillgodoses om du får en plats via väntelistan. Vi stämmer av väntelistan löpande om vi får några avhopp och kontaktar dig senast den 2 december om du får en plats. Anmäl dig till väntelistan genom att mejla kommunikatör Johanna Avadahl

Logotyp för Miljömärkt Event

Hjälp oss minska miljöpåverkan!

Days of Knowledge är ett miljömärkt event och vi arbetar aktivt för att minska arrangemangets miljöpåverkan. Hjälp gärna till genom att t.ex. resa kollektivt eller gå till middagen! (extern länk)