FashionMARKET - Borås nya modemarknad

Borås är inte bara Sveriges främsta textilstad, utan nu även Sveriges främsta modestad. Det finns ett oerhört stort utbud av ny och spännande design i Borås, berättar Sebastian Kjersén som är initiativtagaren till fashionMARKET. Sebastian är till vardags designstudent på Beckmans i Stockholm och driver företaget KayJay design. Vidare berättar han att visionen med fashionMARKET är att samla all den mångfald och kompetens som finns inom modebranschen i Borås med omnejd, och låta allmänheten ta del utav utbudet genom en modemarknad.

Marknaden kommer att även att vara en plats där entreprenörer, designers och branschfolk möts för att knyta kontakter. Nya designers kommer att få möjlighet att visa upp sitt namn och sälja sina alster samtidigt som etablerade konfektionsföretag kommer att kunna sälja sina provkollektioner och överskottslager till fyndpriser. Under samma tak kommer unika modevisningar, inspirerade föreläsningar och andra moderelaterade aktiviteter att äga rum.

fashionMARKET kommer att pågå under en helg, 24-25 maj, i centrala Borås. Utöver försäljning kommer fashionMARKET även att erbjuda fikamöjligheter i en specialdesignad lounge. Under lördagskvällen kommer marknaden att förvandlas till en mingelfest, där utställare, branschfolk och speciellt inbjudna ytterligare får en chans till att knyta närmre kontakter. fashionMARKET är skapat av textil- och designstudenter, och tillsammans med ett stort antal volontärer driver projektet mot ett och samma mål; att skapa Sveriges bäst modemarknad.

Öppettider:
Lördag 24 maj: 11-17
Söndag 25 maj: 10-16

För mer information se: www.thefashionmarket.se

Välkommen!