Kristin – kanske en blivande webbredaktör!

Vad tyckte du om högskolan och besöket här?

– Rundvandringen på högskolan var grym! Jag fick verkligen chansen att ställa mina frågor, vilket var mycket givande. Fick även se skolans alla lokaler, vilka var många och väldigt fräscha. Blev bra omhändertagen och efter två års studieuppehåll så känner jag mig verkligen sugen på att börja läsa igen. Har nu börjat längta tillbaka till studentlivet och chansen att få träffa nya människor och lära mig något nytt.

Har du varit i Borås tidigare?

– Detta var även mitt första besök i Borås och jag blev positivt överraskad över hur mysig både skolan och staden är!

Var det någon speciell utbildning som lockade?

– Webbredaktörsprogrammet verkar mycket lockande och jag gillar variationen av ämnen, med både teoretiska och praktiska inslag. Jag är intresserad av att skriva och informera. Men även av layout, bilder, färg och form. Självklart trivs jag med att arbeta framför datorer, då det är en stor del av yrket. Den tekniska delen återstår att se, är ingen teknisk person, men tror att det kommer komma naturligt. Jag gillar även att samarbeta med andra människor, arbeta i grupp och jobba med olika projekt.

På bilden flankeras Kristin Persmo av Maria Karlsson och Sandra Arntsberg som läser sitt andra år på webbredaktörsutbildningen.