Välbesökta Påskfikor i Borås och Varberg

Under påskfikat i Varberg var temat arbetsmarknad. Studenterna fick möjlighet att träffa Högskolan i Borås karriärvägledare, fackförbund och A-kassa. Varbergs kommuns förskolechef passade även på att titta förbi och prata med studenterna. En nöjd Annika Rydin, samordare för institutionens utbildningar på Campus Varberg, fick springa efter mer kaffe då uppslutningen och studenternas engagemang överträffade förväntningarna.

På tisdagen möttes studenterna som var i Borås av en glad påskkyckling och en Påskfika med tema yrkesetik. Lärarnas riksförbund och Lärarförbundet visade bland annat upp det gemensamma materialet om Lärarnas Yrkesetik. Högskolans studentpräst tittade förbi och Kårsektionen MoPed berättade om studentinflytande med fokus på kursutvärderingar. Efter tre timmar med en jämn ström av studenter konstaterar Elin Brinck, ordförande för Kårsektionen MoPed, att även den andra intressentfikan i Borås under vårterminen var välbesökt och ser fram emot kommande aktiviteter.

Vi på institutionen uppmanar alla att hålla utkik i Kårsektionen MoPeds glasmonitor på Peds studenttorg för kommande arrangemang!