Så hittar du på nya webben

Du som är student hittar det mesta som gäller dina studier på studentwebben. Uppe till höger finner du Snabbval där du väljer Student.
Under menylänken Mina studier finns bland annat Kurs- och programtorget. Där kan du söka fram just ditt program och kull. Väl framme hittar du ditt programs schema, kursplaner, och blockschema.

Ingenjörshögskolan har också en länk till en studentsida specifikt för dig som läser på IH, se länk i rutan nedanför ”Vanliga verktyg”. Där lägger vi bl.a. upp tentaschema och nyheter som vi vill att du tar del av. I vänstermenyn finns länkar till terminstider, information om utbytesstudier m.m, samt ett kalendarium.

För dig som är anställd

Du som jobbar på högskolan går in via Snabbval och väljer där Anställd. Du kommer då till en sida där information för högskolans alla anställda finns. Under boxen Vanliga verktyg finns länkar till institutionerna. Där vi har samlat institutionsspecifik information, snabblänkar olika administrativa system och tjänster, driftsinformation och kalendarium för institutionen.

Text: Solveig Klug