STARK-dagen – även för högskolans anställda

Planeringen för högskolans arbetsmarknadsdag, STARK-dagen, 2014 är i full gång. Projektledare Maria Johansson berättar att utställarna har börjat anmäla sig. Hittills märks bland andra Centiro, Ellos och PwC bland utställarna.
– Har du kontakt med ett företag/organisation som du tycker ska vara med på STARK-dagen, be gärna dem gå in på webben och anmäla sig, säger Maria Johansson.

Uppmuntra studenter att besöka mässan

STARK-dagen är ett ypperligt tillfälle för studenter att träffa närings- och kulturliv samt offentlig förvaltning. Här får de chansen att och marknadsföra sig själva för kommande ex-jobb, jobb, sommarjobb etc.
– Vi ser gärna att du som är i kontakt med studenter passar på att uppmuntra dem att besöka arbetsmarknadsdagen. Studenterna kan även arbeta som STARK-värdar under mässan och därmed få en naturlig kontakt med företag. Det är viktigt att de tar tillvara på den här chansen, poängterar Maria Johansson.

– I år satsar vi också på att studenterna ska få öva sig på kontakten med framtida arbetsgivare och ta för sig av det som faktiskt erbjuds. Vi ordnar till exempel CV-workshops för olika yrkesområden strax innan STARK-dagen och vi tittar även på andra kring-aktiviteter som kan intressera studenterna och locka dem till utställningen.

STARK-dagen är ett samarrangemang mellan studentkåren och högskolan.

Webbsida för utställare.
Webbsida för studenter.