Välkommen till nya hb.se!

Hitta på webbplatsen

Högst upp på sidan hittar du genvägar till viktiga delar av webbplatsen. Dessa länkar finns med på alla sidor. Här finns också snabbval (den rosa knappen) till våra sidor för befintliga studenter och anställda på högskolan.

Du navigerar på webbplatsen via den svarta listen – överst på sidan – och dess fem olika ingångar: Vill studera, Forskning, Samverkan, Om högskolan samt Biblioteket. Denna svarta huvudmenylist följer med när du scrollar på en sida. I listen kan du också söka på webbplatsen. Varje ingång i huvudmenylisten har en utfällbar meny kopplad till sig där du kan navigera vidare in på sidorna.

I sidfoten som finns längst ned på alla sidor finner du länkar till våra institutioner, kontaktuppgifter, den senaste nyheten samt rektors blogg. Till sidfoten hör också ett sociala medier-fält med länkar till de sociala medier vi är med i.

Gamla webben finns kvar ett tag till

Det som finns på vår nya webb från och med den 18 februari är de sidor som vänder sig till externa besökare med fokus på blivande studenter. Till exempel hittar du våra utbildningssidor och allt du behöver veta för att söka till högskolan på den nya webben.
Däremot ligger en del sidor kvar på den gamla webben ett tag till. Detta gör att du som besökare ibland kommer till sidor som har det gamla utseendet och ibland till det nya.

Vi jobbar vidare

De sidor som har det gamla utseendet vid lanseringen den 18 februari kommer att flyttas över allteftersom under våren. Först ut är forskning, biblioteket och de engelska sidorna.
Student eller anställd på högskolan?

Även sidorna för dig som är student eller anställd på högskolan kommer att flyttas över under våren/sommaren 2013. Läs ReDesign-bloggen för att följa arbetet med nya webben och hur det fortskrider.

Läs mer om vår nya webb under Om webbplatsen eller se filmen på startsidan.