Regionalt fokus på hållbart företagande

Karin M Ekström, professor i företagsekonomi med inriktning marknadsföring vid Högskolan i Borås, är en av initiativtagarna till seminarieserien. Första tillfället ägde rum i höstas när Boris Lennerhov, VD för Gekås Ullared och Wigar Bartholdson, VD för Pulsen i Borås, gästade högskolan.

– Det var mycket intressant att höra om utvecklingen av båda dessa företag. Sparbankssalen var fullsatt och jag hoppas att det blir så även denna gång. Vi vill med seminarieserien spegla framgångsrika företagare i Västra Götalandsregionen och få höra hur företagen utvecklas över tid. Genom detta kan vi skapa en ökad samverkan mellan samhället och högskolan där vi kan lära av varandra, säger Karin M Ekström och hälsar alla som är intresserade av frågorna välkomna till måndagens seminarium.

Seminariet avslutas med en paneldiskussion där de två föreläsarna samt Karin M Ekström och Björn Brorström, rektor vid Högskolan i Borås deltar. Bakom arrangemanget står Högskolan i Borås i samarbete med Borås Tidning. Seminarieserien fortsätter med ett seminarium varje höst och vår.

Tid: Måndag 6 maj, kl. 18:30-20:30
Plats: Sparbankssalen, Högskolan i Borås
Moderator: Ingemar Brink, näringslivsredaktör, Borås Tidning

Fri entré. Anmälan behövs ej.

Ev. frågor hänvisas till Sten Dellby.

Text: Johanna Avadahl
Foto: Ur inbjudan