Webbplatsen byter utseende!

FoU Sjuhärad Välfärd förvaltas av Högskolan i Borås. Det innebär bland annat att vår webbplats är integrerad med Högskolan i Borås webbplats. I enlighet med Högskolan i Borås grafiska profil och riktlinjer för webben finns därmed, precis som på den tidigare webbplatsen, ett antal högskolespecifika länkar i sidhuvudet och sidfoten.

Hitta på webbplatsen

I sidans topp hittar du genvägar till viktiga delar av webbplatsen. Länkarna i sidans topp finns med på alla våra sidor. Du navigerar på FoU Sjuhärad Välfärds webbplats via den mörkblå listen - överst på sidan - och dess sex olika ingångar: Forskning & utveckling, Kompetensutveckling, Stöd & verktyg, Publicerat, Om oss, samt Kontakta oss. Den mörkblå huvudmenylisten följer med när du scrollar på en sida. I listen kan du också söka på hela högskolans webbplats. Varje ingång i huvudmenylisten har en utfällbar meny kopplad till sig där du kan navigera vidare in på våra sidor. 

Responsiv design

Sidorna på webbplatsen är anpassade för visning på många olika skärmar och enheter (så som mobiltelefoner och surfplattor), så kallad responsiv design. Med responsiv design behöver man inte ha olika versioner av en webbsida för att visas på olika skärmstorlekar - sidan anpassar sig helt enkelt efter skärmens bredd. Det gör att du som besökare har tillgång till hela vår webb oavsett om du sitter på bussen och surfar med telefonen eller om du är hemma framför en dator med stor skärm.

Tillgänglighet

Ambition är att webbplatsen ska vara lätt att använda och tillgänglig för så många som möjligt. Därför strävar vi efter att följa de standarder och riktlinjer som gäller inom tillgänglighet för webb. Utgångspunkten är WCAG:s riktlinjer för tillgängligt webbinnehåll och E-delegationens webbriktlinjer.

Förbättringsarbetet fortsätter

Förbättringsarbete och uppdatering av innehåll kommer att fortsätta under sommaren.Vi ber er därför ha överseende de närmaste månaderna. Saknar du något på webbplatsen som har bytt plats? Har du hittat något som ser konstigt ut? Kontakta gärna oss om du har frågor om webbplatsen: fous@hb.se