Träffa din framtida chef på STARK-dagen 2014

Planeringen för högskolans arbetsmarknadsdag, STARK-dagen, 2014 är i full gång och projektledaren Maria Johansson berättar att företag har börjat anmäla sig. Bland de anmälda utställarna märks bland andra Centiro, Ellos och PwC.

Maria Johansson, som själv blev klar med sina byggingenjörsstudier på Högskolan i Borås i våras, berättar om vikten av att som student besöka STARK-dagen.
– Det är en utmärkt möjlighet för studenter att träffa med företag och organisationer och skapa kontakter för framtiden. Vem vet – kanske är det en framtida arbetsgivare du får chansen att prata med. Du har också möjlighet att hitta infallsvinklar till kommande examensarbeten.

STARK-dagen är ett samarrangemang mellan studentkåren och högskolan.
– I år satsar vi till exempel på CV-workshops för olika yrkesområden strax innan STARK-dagen och vi tittar även på andra kring-aktiviteter som kan intressera studenterna och locka dem till utställningen. Det här är en utmärkt chans att få öva sig på kontakten med framtida arbetsgivare och ta för sig av det som faktiskt erbjuds.

Jobba under STARK-dagen

Vill du stärka ditt CV kan du ansöka att jobba som STARK-värd. Det finns poster som mässvärd, logistikvärd, lounge- och garderobvärd, dokumentationsvärd och företagsvärd. Här hittar du all information om de olika värdposterna och ansökan.