Nya tillskott i huset

Ny personal på Textilhögskolan

Ellinor Niit tar är vår nya adjunkt/tekniker i  färgeriet och med andra ord  Catrin Tammjärvs nya parhäst! Men det är inte första gången de jobbar tillsammans. Ellinor har ett långt förflutet inom textilbranschen och har arbetat med flera THS:are förut. I grunden är hon textilingenjör och hon bor i Kinna. Tjänsten är på 100 %.

Vårt andra tillskott är Anki Olsson som ska jobba som lärare i trendanalys, modehistoria, projektledning och konfektionsteknik. Främst kommer hon ha textilekonomer, designtekniker, butikschefer och TPU:are. Tidigare har hon arbetat som designer och produktutvecklare och drivit egen firma. Hon pendlar från Göteborg och tjänsten är på 50 %.

Sist men inte minst har vår nya utbildningsadministratör Anette Trennedal att välkomna. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på IH och ska bland annat arbeta med betygsrapporttering och fungerar som sekreterare i Textilhögskolans utbildningsutskott. Anette är utbildad ingenjör men har glidit in på den administrativa banan, hon bor i Sjöstad. Tjänsten är på 100 %.

Hoppas att ni ska trivas hos oss!