Medarbetaren: Mary-Anne Holfve Sabel

Vad gör du just nu?

– I dag har jag handlett studenter i kandidatuppsatsskrivande hela dagen. I kväll föreläser jag inom masterprogrammet i pedagogiskt arbete och där hör jag hemma om jag får säga det själv. Jag har varit lärare i över 20 år så det är roligt att träffa de som är ute på fältet och som förhoppningsvis har börjat ställa de där kluriga frågorna – jag hoppas ju att de gör det!

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det går nästan inte att säga vad som är det bästa, finns så mycket som är det bästa. Dels är det att få möjligheten att forska och dels är det att möta studenterna och känna att man är en liten del i ett större pussel. Det är så roligt att se hur de utvecklas med utbildningen, det tröttnar jag aldrig på!

Vad gör du dan för dopparedan?

– Då kokar jag gröt, massor med gröt som vi ska ha tidigt på julaftonsmorgon – och det ska räcka till många. Sen hoppas jag att andra rimmar för det gör inte jag.

 


 

 

I varje nummer av A3:s nyhetsbrev träffar vi en av våra medarbetare inom akademin. Tanken är att det ska vara lättsamt och att vi ska lära känna varandra lite bättre. Artikeln publiceras också här på webben för anställda på A3.

 

Text: Rebecca Lindholm
Bild: Privat