Ny logga för högskolan

Högskolan i Borås logotyp kommer att förändras i och med den nya organisationen. Texten ”Vetenskap för profession” tas bort och ersätts inte.  ”Vetenskap för profession” kommer istället bli högskolans mission, som beskriver vår uppgift och varför Högskolan i Borås finns till.

Det kommer inte att tas fram några logotyper för högskolans akademier utan det är logotypen för hela högskolan som gäller när den nya organisationen träder i kraft.

Tänk på att använda den nya logotypen på material som trycks från och med nu. Logotypen kommer att finnas för nedladdning på webben från den 1 juli. Behöver du den tidigare är du välkommen att kontakta Avdelningen för externa relationer via kommunikation@hb.se

Undantagna logotyper

Textilhögskolan har tidigare haft en logotyp som varit uppbyggd på ett annat sätt än övriga institutioner. Beslut om hur denna logotyp ska hanteras efter den 1 juli fattas i början av hösten.

Visitkort

För tillfället är visitkortsbeställningen avstängd. Visitkorten kommer att få ett nytt utseende efter den 1 juli, men innan sektionsnamnen är fastställda kommer vi inte att kunna ta emot beställningar på visitkort från sektionerna. För anställda vid Verksamhetsstöd kommer det gå att beställa visitkort från vecka 33.

Grafisk profil på webben

Den grafiska profilen kommer att uppdateras under hösten och läggs upp på webben så snart det arbetet är klart.

Text: Jennifer Tydén