Medarbetaren

Men denna gång blev det Anngerd Lönn Svensson. I varje nummer av Kopplingen ska vi få träffa en av våra medarbetare inom akademin. Jag drar en kollega ur ”hatten” och ringer upp och ställer tre frågor. Vill man inte vara med får man givetvis säga nej. Tanken är att det ska vara lättsamt och att vi ska lära känna varandra lite bättre.

Vänligen
Rebecca Lindholm, kommunikatör på A3 


Medarbetaren: Anngerd Lönn Svensson

Anngerd Lönn Svensson jobbar som pedagogisk utvecklare på CLU med högskoleövergripande frågor. Ett av Anngerds ansvarområden är handledarutbildningar och handledarutveckling på grund och avancerad nivå. Tre frågor till Anngerd kommer här!

Vad gör du just nu?

– Just nu skriver jag ett brev till deltagare i  Swednet Väst som är ett lokalt nätverk för pedagogiska utvecklare på lärosäten i Västsverige. Vi delar med oss av forskningsrön och goda exempel från respektive lärosäte och ska ha en träff i november eller december i Göteborg.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det är att jag får träffa så många olika handledare och lärare och att jag aldrig riktigt vet vad som kan hända i kurserna. Alla dessa människor har så olika erfarenheter och det är oerhört berikande.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag tycker att det är roligt med konst och är bland annat med i högskolans konstförening. Jag har börjat teckna lite och så har jag en pytteliten trädgård som jag tycker om att pyssla med. Och, naturligtvis ser jag alla Borås Baskets hemmamatcher!