Nyhetsbrevet tar form

Ramarna för nyhetsbrevet är inte helt satta, men tanken att det ska komma ut en gång varannan vecka och lyfta personalnyheter som sker på akademininivå. Dels för att vi ska lära känna vår egen akademi - förutsättningar för nya samarbeten - och dels för att vi ska ha någonting att prata om i fikarummet. 

Det är jag, Rebecca Lindholm, som kommer vara redaktör för nyhetsbrevet och jag vill väldigt gärna att ni hör av er till mig med nyhetstips. Stort och smått är intressant. Passar det inte i nyhetsbrevet, kanske det kan synas i webbkalendariet, på facebook, som hissaffisch eller som studentnyhet med mera. Och viss information ska självklart publiceras i högskolans centrala kanaler. Då tar ni det också via mig så tar jag frågan vidare med kommunikationsavdelningen.

Åter till nyhetsbrevet. Jag hoppas att samlade nyheter ska få oss att minska antalet massmail som ofta vänder sig till en för bred målgrupp. Jag hoppas också att ni ska känna er informerade om och inkluderade i akademin. Ett bra exempel är Pedalen, nyhetsbrev på före detta PED, som nu går i graven och ersätts med akademibrevet. På samma sätt som Pedalen engagerat medarbetare hoppas jag att detta ska göra det. 

Alla tips är välkomna! 

Vänligen
Rebecca Lindholm, kommunikatör på Akademi 3

rebecca.lindholm@hb.se 
0706-842693