Akademichefens julhälsning

Julgranskulor och kottar

Men mycket återstår ännu. Vid årsskiftet lämnar jag högskolan efter dryga 5 år och mitt uppdrag som akademichef och därmed verksamheten för fortsatt utveckling under ledning av en ny akademichef. Men framför allt lämnar jag akademin i trygga händer hos alla er kunniga, energiska och hängivna medarbetare som, dagligen och stundligen och på olika sätt, bidrar till akademins huvuduppdrag, att bedriva högkvalitativ utbildning och forskning. Jag kommer att följa akademins och högskolans fortsatta utveckling med stort intresse.

Jag vill också framföra ett stort tack till er från verksamhetsstödets avdelningar som på ett fantastiskt sätt i det dagliga arbetet och samarbetet under 2018 bidragit till att förverkliga akademins och därmed högskolans visioner.  

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka för den fantastiskt fina avtackningen i tisdags. Jag fick blommor och presenter som egentligen bara anstår en jubilar i aktningsvärd ålder samt beröm som jag kommer att leva på mycket länge. Ett härligt avslut på uppdraget och året.

Jag önskar er alla avkopplande och sköna helger och ett varmt lycka till framöver!

Ann-Sofie Axelsson, akademichef