Inblicksfrågan: Varför serveras kött?
2018-03-20

Text: Jennifer Tydén
Foto: Mostphotos
Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.
Hoppa till huvudinnehållet2018-03-20
Text: Jennifer Tydén
Foto: Mostphotos
Anneli Bentzlin, eventkoordinator, svarar:
– I samband med evenemang är ambitionen att högskolan i största möjliga mån serverar vegetarisk kost. I min roll som eventkoordinator försöker jag påverka den evenemangsansvarige så långt det är möjligt att välja det alternativet. Om man ändå väljer kött så ska köttet vara lokalproducerat och ekologiskt, fisken ska vara Msc-certifierad. Ekologisk kyckling är att föredra framför nötkött. I slutändan är det dock den som äger evenemanget som bestämmer.
Har du en fråga till Inblick?
Är det något du gått omkring och funderat på som du vill att vi som gör Inblick ska ta reda på? Ställ din fråga till oss!