Borås Näringsliv prisades av kåren

– Precis som namnet antyder så ska något extraordinärt ha utförts för att få priset. Med det menar vi en ansträngning utöver det som förväntas, vilket är precis vad Borås Näringsliv har gjort. Vi i kåren ville i år därför uppmärksamma deras insats och engagemang till att göra Borås till en bättre studentstad, säger John Lindskog, ordförande i studentkåren.

Traditionsenligt delades priset ut den 11 september, på den första pristagaren Gunnar Ivarsons födelsedag. Utöver Gunnar, så deltog också pristagarna Hanna Lassing och Mikael Rosendahl från Borås Näringsliv vid prisutdelningen, som tog emot diplomet.

– Vi känner oss både glada och hedrade över priset från studentkåren då samverkan mellan stad, högskola och studenter är oerhört viktig. Att Borås Näringsliv fick ta emot årets pris är till stor del en följd av det fina arbetet som Mikael Rosendahl, Ulla Lindberg och Per-Anders Hovbom gjort under året tillsammans med studentkåren för att skapa ännu mera samverkan. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet näringsliv och studenter då det är av yttersta vikt för oss att ha en god relation med framtidens kompetens, säger Hanna Lassing, representant från Borås Näringsliv.

Text: Vasilios Bartziokas

Foto: Åsa Gran