Träffa A2s nya administratörer

Agneta Karlsson, utbildningsadministratör

Vad ska du arbeta med på akademin?

Jag ska arbeta med utbildningsadministration för Sjuksköterskeutbildningen och det är även tänkt att jag ska vara lite "backup" till Sofia och Anna gällande VFU.

Vad har du arbetat med innan du började här?

Jag började 1998 på högskolans bibliotek och har där arbetat med många olika saker. 2008 började jag sen som samordnare på Studentcentrum, när det startades upp.
Sedan augusti 2017 har jag jobbat på A3 som ledningsstöd och med VFU för lärarstudenterna, och i oktober började jag här som utbildningsadministratör.

Vad gör du helst när du inte arbetar?

Tränar och spelar golf. Jag gillar också att resa och åka ut med vår husbil året om. Även att umgås med vänner och vara med mina barn och barnbarn.
 

Camilla Andersson, utbildningsadministratör

Vad ska du arbeta med på akademin?

 Jag ska arbeta som utbildningsadministratör här på A2. Jag kommer efter årsskiftet bland annat att administrera arbetsliv- och välfärdsutbildningarna. 

Vad har du arbetat med innan du började här?

Innan jag började här har jag arbetat på utbildningsstöd med Ladok och Kursinfo, dessförinnan var jag student och tog i juni i år examen från administratörsprogrammet här på högskolan.

Vad gör du helst när du inte arbetar?

När jag inte arbetar umgås jag med vänner och familj och tränar på Friskis & Svettis. Det blir även en hel del fotbollstittande. Jag håller på Elfsborg, så det blir både hemmamatcher och en del bortamatcher att åka på för att heja fram laget till vinst. 

Text: Andrea Jonsson