O'Reilly e-böcker

O'Reilly e-books

O'Reilly innehåller drygt 43 000 e-böcker inom främst teknikområden som till exempel data, design, software development, system administration, security och web and mobile technology. På plattformen finns även videos, tutorials med mera.

Samtliga e-böcker i O'Reilly är sökbara i bibliotekets söktjänst Primo samt i O'Reilly's eget gränssnitt. Dessutom har O'Reilly tagit fram en app för mobila enheter. Du kan ladda ner appen från App Store eller Play. Appen heter O'Reilly.

För att få åtkomst till böckerna krävs inloggning, både på och utanför campus. Du loggar in med dina vanliga användaruppgifter som du har på högskolan. Likadant för dig som använder appen. Genom inloggning skapas ett konto för dig hos O'Reilly. Därmed har du möjlighet att skapa egna listor och fylla på med böcker som du för stunden läser eller enkelt vill kunna återkomma till. Din profil hålls synkroniserad så att ändringar du gör via datorn också visas i appen och vice versa.

Om du har några frågor eller funderingar som berör O'Reilly är du välkommen att höra av dig till biblioteket på e-postadress biblioteket@hb.se.

Text: Klaz Arvidson