Nytänk för Days of Knowledge

Days of Knowledge, som arrangerats sedan 2014, är ett samverkansprojekt mellan Högskolan i Borås, Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, Sparbanken Sjuhärad och Borås Stad.

– Arrangemanget lyfter fram hållbar utveckling och den samverkan som finns i regionen. Vi vill visa goda exempel, bland annat genom att visa upp den forskning och utbildning som sker här vid högskolan, berättar Annie Andreasson, kommunikationschef vid Högskolan i Borås.

I år blir Days of Knowledge ett digitalt frukostmöte som äger rum tisdagen den 1 december. Det kommer att vara en livesändning från campus där inbjudna gäster har möjlighet att ta del av sändningen på distans. Alla anställda vid högskolan kommer också att få en länk så att de kan följa sändningen live.

– Under arrangemanget kommer vi bland annat att avslöja vilka två personer som utsetts till Årets alumn samt vem/vilka som får årets Sociala medier-pris. Vi lyfter också utmärkelsen Årets Studentstad och högskolans forskning som stöttas av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad.

– Att vi har ställt om årets arrangemang till ett digitalt möte möjliggör att vi nu kan erbjuda fler chansen att ta del av det gedigna programmet, vilket är positivt, avslutar Annie Andreasson.