Bibliotekets läsbingo avslutas för i år

Vi har sett på Instagram att många har läst mycket under sommaren. Särskilt poppis verkar Marie Hermansson och Christoffer Carlsson ha varit. Och så Maja Lunde förstås med ”Przewalskis häst”, vår bokcirkelbok. Vi är glada att det är så många som har deltagit i läsutmaningen och även använt vår hashtagg #hbläsbingo på Instagram.

Även detta år måste vi tyvärr hoppa över läsbingofikat på grund av corona men vi har istället satsat på att ha ett tillfälle då vi kan prata om boken ”Przewalskis häst” av Maja Lunde tillsammans. Detta kommer att ske i Zoom och om du har läst boken och vill vara med kan du anmäla intresse på den här sidan.

Boktips från deltagarna

Vill du veta vad deltagarna har läst och få en massa bra tips så har vi samlat alla böcker som fått hashtaggen #hbläsbingo på Instagram i en lista. Här kan du ta del av listan över lästa böcker.

Som vanligt är du ju dessutom välkommen att höra av dig till biblioteket för fler boktips och i entrén hittar du små korta tips bland våra läslustböcker. Vi har dessutom alltid nyinköpt skönlitteratur på skyltning. Befinner du dig inte på campus och kan komma och låna böcker så har biblioteket otroligt många e-böcker online och särskilt Elib är full av svensk skönlitteratur. Då kan du sköta allt hemifrån, bara du har ett datakonto vilket alla anställda och studenter vid högskolan har.

Kul att ni ville vara med i vår läsutmaning och vi hoppas att så många som möjligt fick bingo till slut!