Mingelbild från STARK-mässa

Arbetsmarknadsdagarna STARK

Välkommen att delta som utställare på STARK och ta tillvara på ett ypperligt tillfälle att marknadsföra din organisation mot studenter och personal på Högskolan i Borås. STARK har årligen ett 100-tal utställare och besöks av studenter från högskolans områden inom bibliotek och information, ekonomi, HR och personal, informationsteknologi (IT), offentlig förvaltning, pedagogik, textil och mode, teknik och vård.

STARK 2021 kommer att bli annorlunda. Vi vet inte ännu på vilket sätt det kommer vara annorlunda eller exakt vad det innebär för mässan. Vårt mål med STARK är att uppmuntra till möten och att få studenter och arbetsgivare att träffas, på riktigt. Vi undersöker just nu flera alternativ: skjuta mässan framåt, göra en digital mässa eller hitta en annan digital lösning med mera.

Vi ber om tålamod och återkommer så fort vi vet mer om hur vi kan göra glappet mellan studenter och arbetsgivare mindre på ett sätt som är säkert för alla.

Intresseanmälan till digital STARK-mässa

Vi överväger att göra STARK 2021 digital men vill veta vad ni som utställare tycker. Det är ju mycket roligare om det faktiskt är någon som vill komma och ställa ut på mässan! Därför gör vi en liten intresseanmälan. Fyll i formuläret nedan om ditt företag är intresserat av att delta i en digital STARK-mässa i början på nästa år. En intresseanmälan ger också förtur vid ett eventuellt begränsat antal platser (OBS Intresseanmälan är inte det samma som att man har en plats på mässan).

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).