Pris och upplägg

Smittspridningen av covid-19 ökar just nu i samhället, och regeringen har beslutat om en rad rekommendationer och råd som påverkar vår möjlighet att genomföra STARK 2022 den 26-27 januari. Därför har det beslutats att mässan kommer att genomföras vid ett senare tillfälle under våren. Vi beklagar för eventuella besvär som detta kan innebära.

Vi har skickat ut mer informationen till anmälda företag via den e-postadress som angavs vid anmälan. Vid frågor eller funderingar är du som företagsrepresentant varmt välkommen att kontakta projektledare Emilia Vermelinemilia.vermelin@hb.se eller stark@hb.se

Målgrupp

Vilka studenter förväntar ni er att träffa? Se nedan vilka studenter vi riktar oss till resepektive dag. Beroende på vilka studentgrupper ni önskar att träffa behöver ni anmäla er till en dag eller två dagar. Du kan se uppdelningen av inriktningar nedan:

Dag 1

  • Ekonomi
  •  HR och personal
  •  Informationsteknologi (IT)
  •  Teknik (Ingenjörer)
  •  Textil och mode
  • Webb

Dag 2

  • Bibliotek och information
  •  Offentlig förvaltning
  •  Pedagogik
  •  Vård

Studenterna kommer schemaläggas halvdagar utefter den ovannämnda uppdelningen.

Öppetider 

STARK pågår mellan kl. 10.00-15.00 bägge dagarna. 

Monterpaket

Det ingår el och wifi till samtliga montrar. Det ingår även ett visst antal möbler (ståbord och barstolar) samt matpaket till varje monterpaket. Antalet beror på monterstorleken. I anmälan finns det möjlighet att informera om specialkost, extra matpaket, extra bord och stolar samt möjlighet att köpa till scentid och synlighet på högskolans skärmar. 

STARK-mässan är ett miljömärkt event där du som utställare kan aktivt välja att bidra till en mer hållbar mässa. Av denna anledning kommer det skickas ut en förfrågan under hösten om ni som utställare vill miljömärka er.

Priser – monterpaket 1 dag (onsdag eller torsdag)

Litet: 3m2 (1,5 x 2 m) – 4 500 kr ex moms
Innehåll: El, internet, en stol, ett bord, tre matpaket 

Mellan: 6m2 (1,5 x 4 m) – 8 500 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, ett bord, fyra matpaket 

Stor: 9m2 (1,5 x 6 m) – 12 500 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, två bord, fem matpaket, annons på tv-skärmar

Extra stor: 15m2 (3 x 4 m) – 17 000 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, två bord, sex matpaket, annons på tv-skärmar, en scentid 

Priser – monterpaket 2 dagar (onsdag och torsdag)

Litet: 3m2 (1,5 x 2 m) – 8 000 kr ex moms
Innehåll: El, Internet, en stol, ett bord, tre matpaket (per dag)

Mellan: 6m2 (1,5 x 4 m) – 15 000 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, ett bord, fyra matpaket (per dag)

Stor: 9m2 (1,5 x 6 m) – 22 000 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, två bord, fem matpaket (per dag), annons på tv-skärm

Extra stor: 15m2 (3 x 4 m) – 30 000 kr ex moms
Innehåll: El, internet, två stolar, två bord, sex matpaket (per dag), annons på tv-skärmar, en scentid 

Extra tillägg 

Det finns möjlighet att köpa till extra bord, stolar, matpaket, scentid och annons på tv-skärmar. Du kan göra dessa tillval i anmälan. Skulle du komma på i efterhand att du behöver lägga till något, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med detta. 

Extra stolar
Önskar du fler stolar än de som ingår i valt monterpaket vänligen skriv hur många du vill ha i anmälan. Kostnad 100 SEK / st.

Extra bord
Önskar du fler bord än de som ingår i valt monterpaket vänligen skriv hur många du vill ha i anmälan. Kostnad 200 SEK / st.

Extra matpaket (frukost/lunch) 
Önskar du fler matpaket än de som ingår i ditt monterpaket vänligen skriv hur många paket du önskar i anmälan. Förtydliga också om du har eventuella allergier. 150 SEK / st.

Scentid
Under STARK-dagarna kommer vi att ha scen med flertalet intressant och spännande programpunkter. Det finns möjlighet för dig som medverkande att köpa scentid under dagarna.

En scentid är totalt 30 minuter. Exkl. test av teknik inför genomförande.

I monterpaket ”extra stor” ingår en scentid. Har du ett annat monterpaket och är intresserad av en scentid kostar detta 3000 SEK exkl. moms. I anmälan fyller du information om du vill köpa scentid och vart du planerar att använda scentiden till.

Vi reserverar oss för att scentiderna för båda dagarna kan blir fulla och vi kan inte garantera alla som önskar köpa får plats. Vi behandlar varje förfrågan i turordning efter att anmälan och förfrågan har kommit in. Du kommer att få bekräftelse på om du får en scentid eller ej.

Programmet för scenen sätts löpande under hösten. Vi kommer att återkomma med förslag på tid till dig som beställt och fått en scentid. Finns det önskemål om särskild tidpunkt vänligen skriv detta i anmälan. Vi kan inte garantera att du får önskad tidpunkt men vi gör vårt yttersta för att tillmötes gå dina önskemål.


Annons på TV-skärmar
Det finns möjlighet att annonsera om din närvaro på högskolans tv-skärmar under STARK-mässan.
För dig som har valt monterpaket ”stor” och ”extra stor” ingår denna annonsering. Har du valt ett annat paket och vill annonsera på skärmarna så kostar detta 2000 SEK exkl. moms.

Sista anmälningsdag 
Vi återkommer med mer information om sista anmälningsdag. Datum för STARK 2022 är inte fastställt ännu.

Har du frågor eller önskar du bli uppskriven på STARK:s nyhetsbrev, vänligen mejla stark@hb.se.