STARK 

Mässan är ett bra tillfälle för dig som student att träffa möjliga framtida arbetsgivare, och de vill gärna träffa dig. På STARK kan du prata med utställarna om möjligheten till extrajobb, anställning efter studierna eller möjligheten till en miljö för uppsatsskrivande. Mässan riktar sig både till dig som precis har påbörjat dina studier och till dig som läser sista året.

Årets mässa blir som tidigare annonserats helt digital och kommer att genomföras i ett digitalt event-system som heter Graduate Land. Plattformen är inte bunden till någon programvara och du kan logga in såväl på din dator som platta eller smartphone.

Ju tidigare du registrerar dig desto mer tid har du att planera ditt besök på årets STARK-mässa. Redan nu kan du se vilka företag och organisationer kommer att delta på mässan i februari!

Hur registrerar jag mig?

Som student skapar du ett kostnadsfritt konto här.

Vad är viktigt att tänka på när jag skapar mitt konto?

Tänk på att desto mer information du lägger upp om dig själv, desto större chans är det att få ut mesta möjliga av din dag på STARK-mässan. Till din hjälp finns en guide (på engelska). 

Kan jag logga in i förväg och se vilka företag och organisationer som kommer att närvara?

Som student kan du redan nu logga in och se vilka företag som anmält sin medverkan, antalet företag som kommer att närvara uppdateras löpande. 

Finns mitt konto kvar efter den 10 februari?

Ja, ditt konto kommer att finnas kvar även efter STARK. Detta gör det möjligt för dig att ta kontakt med företagen och organisationerna som medverkande på mässan även i efterhand. Genom detta levandegör vi mässan längre, både före och efter.

Vilka utställare deltar?

Utställarna består av aktörer inom offentliga och privata sektorn samt intresseorganisationer som alla känner att de har något att erbjuda Högskolan i Borås studenter. Det kan exempelvis röra sig om jobb efter avslutade studier, jobb vid sidan av studierna, sommarjobb, eller en miljö för uppsatsskrivande. Skapa ditt konto så kan du logga in och se vilka utställare som deltar, listan uppdateras löpande. 

Frågor om STARK

Har du en fråga eller fundering om STARK, skicka ett mejl till stark@hb.se.