Coronavirus

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om skärpta allmänna råd för bl.a. Västra Götaland. Dessa gäller från 29 oktober till 19 november, men kan förlängas. Studenter får löpande information via PING PONG. Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbsida 

Vi bedriver campusutbildning med digitalt stöd, samtidigt som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Det gör att delar av undervisningen kommer att fortsätta på distans, det vill säga distans när det går, campus när det behövs.

Vi arbetar på många plan med att hitta lösningar och utveckla stöd utifrån den nya situationen. Vad som gäller för just din utbildning får du information om från din utbildningsansvariga. 

Högskolans studenter uppmanas att följa den information och de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Ha i beaktande att regeringen med kort varsel kan lämna nya besked ifall en ökad smittspridning konstateras när lärosätena öppnar igen. Läs Folkhälsomyndighetens information till lärosäten 

Missa inte heller webbsidan med svaren på de vanligaste frågorna som studenter hör av sig med just nu med anledning av coronapandemin. 

Skärpta råd, 30 oktober

Generella direktiv

Smittspridning och smittspårning

Undervisning och examinationer

Lokaler och särskilda öppettider

Utlandsstudier

Verktyg och tips för distansstudier

Studiemedel och försäkringar

Tänk på god handhygien

Vid eventuella frågor

Externa länkar med viktig information