Bubblor med växter

Hållbar Student

Vi på Hållbar student har ett särskilt syfte – att driva en hållbar utveckling på vårt campus. Vi vill ha ett gott samarbete utifrån den svenska synen på hållbarhet likaväl som den internationella. Därför består Hållbar student av olika studentgrupper från alla utbildningar. Alla är välkomna, både svenska och internationella studenter.

Hållbar student är en kommitté under Studentkåren i Borås och representeras av en ordförande som samordnar alla arbetsuppgifter. Vi har ett nära samarbete med avdelningen Campus och hållbarhet på högskolan genom att tillsammans arbeta fram möjliga projekt och ta oss an olika utmaningarna.

Möten och evenemang

Varannan vecka träffas Hållbart student för att planera olika evenemang och aktiviteter för studenter likaväl som för anställda på Högskolan i Borås. Hållbar student strävar också efter samarbete med andra högskolor och andra samarbetspartners runt om i Sverige genom att delta på konferenser och nätverksträffar kring hållbarhet.

Kontakta oss

Vill du veta mer och engagera dig i Hållbar Student. Då är du välkommen att höra av dig till oss via våra kanaler på antingen sociala medier eller via mejl. Titta gärna in på något av våra möten och se själv vad vi gör!

Kontakta oss via mejl: hallbarstudent@studentkareniboras.se

Hållbar student på Facebook

Hållbar student på Instagram

Bildlänkar