Medie- och informationskunnighet i skolan

Välkommen till kursen  Medie- och informationskunnighet i skolan 7,5 hp vid Högskolan i Borås

Du har blivit antagen till ovanstående kurs och vi ser fram emot ett spännande möte under närmaste halvåret.  Kursen ges i ett samarbete mellan biblioteks- och lärarutbildningarna. 

För att du som kursdeltagare ska kunna ta del av information i kursen så måste du enligt tidigare utskickad information registrera dig och ordna med inloggning för lärplattformen Ping Pong. Använd ditt användarnamn s17xxxx samt lösenordet du har skapat vid registreringen för att logga in. 

Detta bör du göra snarast! På Ping Pong  http://pingpong.hb.se finns information kring den första delen av kursen, var extra noga med att läsa informationen kring videomötesprogrammet Adobe Connect Pro. Kursens första träff den 5/9 kl 17:00-19:00 sker nämligen med hjälp av den plattformen. Länk till det virtuella rummet finns på Ping  Pong. Vi kommer att vara online en halvtimme i förväg för er som behöver support. 

I Ping Pong finns all den information som behövs för deltagare t.ex. schema och kursplan med tillhörande kurslitteraturlista. Lärplattformen ger också möjligheter till kommunikation t.ex. en anslagstavla där lärare informera om den senaste informationen i kursen. Det finns även en app att hämta ner som gör det lättare att följa uppdateringen av Ping Pong för er deltagare. Bekanta er med lärplattformen innan kursstart. Ytterligare genomgång av kursens upplägg och lärplattformen kommer ske vid kursstart. 

För frågor kring registrering och inloggning var vänlig kontakta Ros-Marie Johansson, tel nr: 033-435 41 10 ros-marie.johansson@hb.se 

För frågor kring kursen upplägg, innehåll m.m. kontakta kursansvariga:
Monika Johansson tel: 033-435 40 83, monika.johansson@hb.se
Tobias Ruhtenberg tel: 033-435 59 51, tobias.ruhtenberg@hb.se   

Återigen, varmt välkomna till kursen vid Högskolan i Borås

Kursinformation

Termin: Hösten 2017
Kurskod: 11MI00
Typ av kurs: Fristående
Studietakt: Deltid 25%
Studietid: Blandade tider
Studieort: Borås
Studieperiod: 2017-08-28 - 2018-01-14

Kontakt

Kursen ges vid Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT.
För kursspecifika frågor, kontakta akademin via:
E-post: a3@hb.se
Telefon: 033-435 4013 - telefontid varje vardag kl 10:00-12:00.

Studievägledningen
För övriga frågor, kontakta studentexpeditionen

Dokument

Kursplan och litteraturlista (pdf)