SydVästenpriset 2021

Datum: 14 oktober
Tid: 10:00-12:00
Plats: Digitalt via Zoom
Anmälan: Anmäl dig senast 13 oktober kl. 12:00 via formuläret nedan.
Vid senare anmälan kontakta cvs@hb.se

Programmet

I samband med utdelningen av Sydvästenpriset 2021 gästas vi av Micael Björk som presenterar aktuell forskning om samverkan inom och mellan organisationer.

Kl. 10:00-11:00: Föreläsning med Micael Björk

Problemet med samverkan: Fem förklaringar

Föreläsningen handlar om samverkan inom och mellan organisationer. Frågan om varför samverkan alltid tycks vara otillräcklig får sin belysning, varför chefer, särskilt inom välfärdsområdet, återkommande ställs inför krav på ”ökad samverkan” eller ”bättre samverkan”.  

Micael Björk är professor i sociologi vid Göteborgs universitet och gästprofessor vid Akademin för polisiärt arbete på Högskolan i Borås.

Kl. 11:00-11:30: Presentation av vinnarna

Kl. 11:30-12:00: Prisutdelning och samtal med årets vinnare

Årets vinnare är Malin Ragnmark Ek, verksamhetschef vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Ann-Charlotte Nyrén, avdelnings- och verksamhetschef för Kommunal hälso- och sjukvård, Tjörns kommun.

Läs om årets vinnare

Anmälan SydVästenpriset 2021

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Behandling av personuppgifter

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig i formuläret. Uppgifterna i formuläret kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget vid högskolan, i syfte att planera, administrera evenemanget och kommunicera med dig. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke). Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.