Victor knyter kontakter genom sin utbildning (Event Management)

Varför har du valt att läsa Event Management?

– Det är en utbildning som är bred och med många kreativa utmaningar. Jag hittade programmet när jag googlade runt på nätet och fastnade ganska fort. När du är färdigutbildad kan du jobba med allt från projektledning lokalt, till marknadsföring globalt. Det är du själv som sätter gränserna.

Vad är det bästa med utbildningen?

– Det bästa är att det finns så mycket möjligheter som andra utbildningar inte erbjuder. Du får chansen att vara ute i näringslivet under utbildningen och faktiskt knyta kontakter.

Har du någon favoritplats på Campus Varberg?

– Då skulle jag säga Tullvinden (ett studierum beläget längst upp i en av byggnaderna på Campus), för att det är en väldigt lugn plats där du kan fokusera samtidigt som du har en jättefin utsikt över havet.

Hur är studentstaden Varberg?

– Varberg är litet och mysigt och har potential att få lite mer liv i sig under vinterhalvåret, men det kommer nog bli mer nu i takt med att Varberg växer. Fördelen med att vara här är att studenterna kommer varandra, och folket som bor här, väldigt nära, eftersom det är en ganska liten stad.

Har du några tips till de som ska söka till Event Management?

– Att vara öppen för nya utmaningar. Det handlar väldigt mycket om att visa upp sig själv och våga ta för sig. I den här branschen handlar det om att våga bli en del av näringslivet och inte stå vid sidan av och titta på.

Intervju och text: Jonas Sehlin/Vasilios Bartziokas
Foto: Erik Norving

Victor, student

Publicerades: 2019-09-19