Huvudmeny
Studenter som sitter och pratar

Företag söker dig

Här hittar du som student eller före detta student på Högskolan i Borås erbjudanden om jobb och platser för praktik och exjobb från både näringsliv, offentlig sektor och kommun.

Annonsörerna är inte kontrollerade av Högskolan i Borås. Den här sidan används enbart för att tillgängliggöra de annonser som skickas in.

Vill du annonsera hos oss?

Skicka den färdiga annonsen som pdf-fil eller länk till annons på er webbsida till kommunikation@hb.se  Beakta att det kan ta upp till en vecka innan annonsen ligger ute på webbsidan. Tjänsten är helt kostnadsfri.


Försäkringsadministratör hos Söderberg & Partners, Borås

(2017-11-21) Är du intresserad av administration och ekonomi? Studerar du och söker ett kvalificerat extrajobb? Söderberg & Partners kontor i Borås söker en student för extrajobb inom försäkringsadministration och ekonomi. Sista ansökningsdag är 8 december. Läs annonsen (pdf)

Lediga tjänster till Borås Stad

(2017-11-21) Borås Stad växer och söker medarbetare som vill vara med och göra staden ännu bättre för boråsarna. Nya invånare – nyfödda och nyinflyttade – betyder att fler behöver vara med och utveckla Borås för framtiden. Varje år rekryteras mellan 700 och 1 000 nya medarbetare. Det behövs bland annat förskollärare och lärare, undersköterskor, sjuksköterskor och socionomer, men också en mängd andra olika yrken. Just nu söker vi:

  •  Förskollärare (sista ansökningsdag är 10 december)
  •  Barnskötare (sista ansökningsdag är 6 december)
  •  Sjuksköterska (sista ansökningsdag är 10 december)
  •  IT-samordnare (sista ansökningsdag är 1 december)

Du kan läsa samtliga lediga tjänster på boras.se/ledigajobb.

Förskolechef till Borås Stad

(2017-11-17) Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av verksamheten i Borås. Som förskolechef leder du arbetet i ett förskoleområde med ansvar för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. Förskolechefen planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar verksamhetens kvalitet genom ett systematiskt uppföljnings- och kvalitetsarbete och ansvarar för delaktighet och inflytande för barn, föräldrar och personal.Sista ansökningsdag är 3 december. Läs annonsen (pdf)

Praktikant till Volvo Group HR Services, Göteborg

(2017-11-17) Vi söker dig som är öppen, nyfiken på rekrytering och vill arbeta i en koordinerande roll. Du trivs i en miljö med högt tempo och där vi stöttar varandra i teamet. Du är social, flexibel och har en professionell inställning. Vi ser gärna att du har förmåga att kunna jobba självständigt och att du är ansvarstagande. Uppdraget passar utmärkt för studerande på Personalvetarprogrammet eller liknande och kommer att ge både en värdefull erfarenhet i hur man hanterar ett volymprojekt samtidigt som man får en insyn i Volvokoncernens olika delar. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare till Lärkan, Borås Stad

(2017-11-17) På Förskolan har vi en avdelning med integrerad hörselverksamhet, på avdelningen går hörande, gravt hörselskadade och döva barn tillsammans. Pedagogerna som arbetar här är tvåspråkiga med teckenspråk som sitt andra språk. Barngruppen består av ett mindre antal barn i större lokaler som är anpassade efter barnens och pedagogernas hörselbehov. Sista ansökningsdag är 8 december. Läs annonsen (pdf)

Legitimerade sjuksköterskor till Landstinget Blekinge, Karlshamn och Karlskrona

(2017-11-17) Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2018. Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Sista ansökningsdag är 14 januari 2018. Läs annonsen (extern länk)

Lärare textilslöjd på Särlaskolan, Borås Stad

(2017-11-17) Särlaskolan är en F-9 skola med ca 400 elever. På skolan finns ett tryggt och omtänksamt kollegium som är vana vid att jobba på en skola där man måste stötta varandra, ta personligt ansvar och vara flexibel. Skolan ligger centralt men ändå nära till naturen vid Ramnasjön. Skolans och fritidshemmets ledord är trygghet, samarbete och ansvar, där kunskap är nyckeln för elevernas framtid. Sista ansökningsdag är 5 december. Läs annonsen (pdf)

Trainee at H&M, Stockholm

(2017-11-17) Our trainee programs are mainly for graduates, or young professionals with up to two years’ of work experience, who wants to kick-start their career and grow with H&M. All three programs offer you a unique, broad introduction to H&M and deep knowledge about different areas and departments within our company. You’ll be given plenty of responsibility from day one and the career possibilities after the trainee programs are endless! Last day to apply is 3rd of January. Read the ad (pdf)

Förskollärare till Torgets förskola, Borås Stad

(2017-11-17) Hulta Torgs förskola är en ny förskola som öppnade januari 2017 och har totalt 5 avdelningar, med åldersindelade grupper. Tre småbarnsgrupper och två syskongrupper. Förskolans inriktning är Reggio Emilia filosofin som genomsyrar förskolans pedagogik. Sista ansökningsdag är 3 december. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare till Mariagårdens förskola, Borås Stad

(2017-11-17) Vi söker nu förskollärare till Mariagårdens förskola. Mariagården ligger centralt i Borås, med närhet till både stadens utbud av bibliotek och annan kultur, till parker och lekplatser, djurpark och skog. Förskolan har 5 avdelningar och verksamheten bedrivs i åldersindelade grupper. På Mariagårdens förskola arbetar vi med barnens utveckling och lärande genom både lek och planerade aktiviteter, inomhus och utomhus på vår gård, i skogen eller i olika parker och lekplatser.Sista ansökningsdag är 3 december. Läs annonsen (pdf)

Byggnadsingenjör/-konstruktör till Ringhals, Varberg

(2017-11-17) Vi erbjuder en tjänst där du deltar i projekteringsarbetet i våra uppdrag inom byggkonstruktion för såväl de fyra produktionsenheterna som byggunderhåll och fastighetsenheten. Våra uppdrag varierar mycket i både storlek och komplexitet och medför därför mycket varierade arbetsuppgifter. Du ingår i NTMC (gruppen för bygg, brand och klimatteknik inom projektverksamheten på Ringhals) som driver byggfrågor i större multidisciplinära projekt. Läs annonsen (pdf)

Förstelärare idrott och hälsa F-6 till Kristenebergskolan, Borås Stad

(2017-11-17) På Kristinebergskolan arbetar vi arbetar vi utifrån ledorden Trygghet, Respekt och ansvar. Vi har erfaren personal där vi tillsammans med eleverna skapar en bra miljö för lärande. Vi har en tillåtande arbetsmiljö och arbetar med flera arbetsmetoder som finner stöd i aktuell forskning, såsom Skolhund och PFL. Sista ansökningsdag är 1 december. Läs annonsen (pdf)

Lärare, trä- och metallslöjd till Särlaskolan, Borås Stad

(2017-11-15) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Särlaskolan är en F-9 skola med ca 400 elever. På skolan finns ett tryggt och omtänksamt kollegium som är vana vid att jobba på en skola där man måste stötta varandra, ta personligt ansvar och vara flexibel. Skolan ligger centralt men ändå nära till naturen vid Ramnasjön. Sista ansökningsdag är 1 december. Läs annonsen (pdf)

Förskollärare till Äsperedsgården, Borås Stad

(2017-11-15) Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta tillsammans med skickliga pedagoger samt glada och nyfikna barn. Vi samarbetar bland annat med barnhälsoteam, förskoleklass, skola och bibliotek och ser kollegialt lärande som en möjlighet. Sista ansökningsdag är 3 december. Läs annonsen (pdf)

Buying Intern at The Babyshop Group, Stockholm

(2017-11-13) We are looking for a highly motivated, energetic and eager to learn intern to join the buying department of one of the fastest growing e-commerce retailers in the Nordics! Do you want to join? As an intern, you will be a part of The Babyshop Groups Buying team and work closely with all members of our buying team, assisting with daily admin tasks and adhoc analysis’. Read the ad (pdf)

Förskollärare till Norrbyskolans förskola, Borås Stad

(2017-11-13) Vi söker en utvecklingsinriktad förskollärare som vill vara en del i utvecklingsarbetet på Borås Stads största förskola. Styrkan i kollegiet är dess mångfald av kollegor i alla åldrar och med olika erfarenheter och kompetens. Tillsammans i arbetslaget bedriver vi en förskoleverksamhet som utmanar och stimulerar barnets utveckling och lärande. Sista ansökningsdag är 26 november. Läs annonsen (pdf)

Introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor, Göteborgs Stad

(2017-11-09) Nu erbjuder vi alla nyexaminerade sjuksköterskor ett gemensamt introduktionsprogram inför uppdraget att arbeta som SSK i Göteborgs Stad. Programmet är en introduktion för att ge bästa möjliga förutsättningar för att jobba inom kommunal hälso- och sjukvård. Läs annonsen (pdf)

Studentinformatörer till Akademikerförbundet SSR, hela Sverige

(2017-11-08) Är du 1 av 40 i Sverige? Och vill du jobba för ett fackförbund som står för din akademiska kompetens och samtidigt få utveckla din sociala förmåga? Vi har 40 platser för studentinformatörer runtom i hela Sverige, är du en av dem som passar? Läs annonsen (extern länk)

Lärare till årskurs 7-9, Västerås stad

(2017-11-08) Just nu söker vi lärare till bland annat Apalbyskolan. Behovet kan komma att förändras och andra skolor kan tillkomma under rekryteringens gång, så skicka gärna in en ansökan även om du är intresserad av andra skolor. Vi stämmer av vårt behov till skolorna med dig om du blir kallad till intervju. Sista ansökningsdag 30 november. Läs annonsen (extern länk)

Lärare till årskurs 1-6, Västerås stad

(2017-11-08) Vi vill att du tillsammans med oss ska känna stolthet och växa i din roll som lärare. Som lärare i Västerås stads grundskolor har du möjlighet att skapa, inspirera och lägga grunden för framtiden. Hos oss finns en mångfald av kunskap i vår kompetenta personal. Vi ser våra medarbetare och tar tillvara på kunskap genom att ge möjligheter till kompetensutveckling, kollegialt lärande och chans att få delta i olika nätverk. Sista ansökningsdag 30 november. Läs annonsen (extern länk)

Praktikanter till Lexington, Stockholm

(2017-11-08) Vi söker studenter som är intresserade av att göra praktik inom områdena: Produktutveckling och inköp inom Home och Clothing, Ekonomi, Marknadsföring/PR, Webbkommunikation, Export, Försäljning eller Logistik.

Vi söker dig som studerar ett program som är relaterat till det område du vill göra praktik inom. Vi tror att du är noggrann, ödmjuk, flexibel och motiverad. Du är villig att lära och har du dessutom ett intresse och känsla för mode och heminredning är det ett stort plus. Du är även uppdaterad och intresserad av vad som händer i vår omvärld och i den övriga branschen. Läs annonsen (extern länk)

HR-internship till Adecco, Göteborg

(2017-11-08) Söker du en praktikperiod där du får samarbeta tätt med kompetenta rekryterare och konsultchefer samt utvecklas inom HR och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, laganda och livskvalitet samtidigt som du skapar kontakter inom världens största HR-partner? Då har vi praktikplatsen för dig! Läs annonsen (extern länk)

Junior systemförvaltare till Attendo, Mölndal

(2017-11-02) Vi söker nu en junior systemförvaltare till vårt kontor som är beläget i fina lokaler vid Krokslätts Fabriker. Du kommer att ingå i en grupp med 7 stycken andra systemförvaltare och projektledare inom Lön, Schema tid och Planeringssystem.Vi söker dig som har läst systemvetenskap eller informatik på högskolenivå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet och har målet att arbeta mot att bli en senior systemförvaltare.  Har du erfarenhet av löne- eller ekonomiarbete så är det meriterande. Sista ansökningsdag är 31 december. Läs annonsen (pdf)

Marketing Intern to Junkyard, Gothenburg

(2017-11-02) We are currently looking for an enrolled student in marketing, fashion retail or equivalent for a period of a least 8 weeks. As a person, you're a driven team player with a strong interest in fashion and e-commerce. Read the ad (pdf)

Praktik på inköpsavdelningen – Jollyroom, Hisings Kärra

(Stående) Vi söker praktikanter till Inköpsavdelningen på vårt kontor i Hisings Kärra. Som praktikant är du en del av det löpande arbetet på avdelningen, är medverkande på möten och får genomföra dagliga assisterande uppgifter. Vi söker dig som är student eller nyexad och som är på jakt efter praktikplats om minst 8 veckor på heltid eller deltid. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller näthandel. Vi tar löpande emot ansökningar för praktikplats. Observera att praktiken är oavlönad. Läs annonsen (pdf)