Student

Student

Nominera till Pedagogiskt pris

Vilken lärare vill du att studentkåren och högskolan uppmärksammar med pedagogiska priset? Du som studerar på högskolan är nu välkommen att nominera till priset.

Nominera senast 1 mars!
Porträttfoto Jerker Kryander

Tipset från Årets alumn 2023: Bygg starka nätverk

Han beskriver sig som entreprenör sedan barnsben och efter en lång karriär inom byggbranschen vill han ge tillbaka till en hållbar samhällsutveckling. Kontakten med Högskolan i Borås har många år på nacken – redan 1999 var han engagerad i bygget av nya lokaler åt Studentkåren i Borås och i dag är han bland annat med i byggingenjörsutbildningens programråd. Han slår ett slag för nätverkande mellan studenter och näringsliv. Möt Jerker Kryander – Årets alumn 2023!

Porträttfoto Amin Omrani

Han brinner för att bygga bolag – möt Amin Omrani, Årets alumn 2023

– Jag har alltid haft en inneboende drivkraft att vilja nå långt med vad än jag har tagit mig an. Det säger Amin Omrani som utsetts till Årets alumn 2023 vid Högskolan i Borås. Efter magisterexamen i industriell ekonomi – logistik 2009 har karriären gått som på räls. Sedan 2020 leder han bolaget Rebellion.

Stopp för att ladda batterier till elcyklar i högskolans lokaler

Kammarkollegiet, som försäkrar högskolans verksamhet, har infört en ny säkerhetsföreskrift från och med 1 december 2023. Den innebär strängare krav när det gäller laddning av litiumjonbatterier, som bland annat används i elcyklar.

Porträttkollage Amin Omrani och Jerker Kryander

Årets alumner 2023: Amin Omrani och Jerker Kryander

Högskolan i Borås kan med stolthet meddela att Amin Omrani och Jerker Kryander är mottagare av utmärkelsen Årets alumn 2023.

Studenter hjälper studenter i nybildad programmeringsklubb

Hur får man hjälp med övningarna i programmering när tiden inte alltid räcker till på lektionerna? Jo, då kan man gå till den nybildade programmeringsklubben. Klubben finns på prov under slutet av höstterminen och välkomnar alla studenter som läser programmering och vill få coachning.

Till arkivet för driftsinformation