Om webbplatsen

Hitta på webbplatsen

Sidhuvudet där du hittar menyn och navigeringen, finns med på alla våra sidor. 

Varje ingång i huvudmenyn har en undermeny som är kopplad till sig där du kan gå vidare in på våra sidor. Du kan också använda sökfunktionen för att hitta till innehållet på webbplatsen.

I sidfoten finner du kontaktuppgifter och ett sociala medier-fält med länkar till de sociala medier vi är med i.

Responsiv design

hb.se är anpassad för visning på olika skärmar och enheter med responsiv design. Du ska kunna tillgodogöra dig webbplatsen lika bra på mobil och surfplatta såväl som på en vanlig bildskärm.

Tillgänglighet

hb.se ska vara lätt att använda och tillgänglig för så många som möjligt. Därför strävar vi efter att följa de standarder och riktlinjer som gäller inom tillgänglighet för webb. Utgångspunkten är WCAG:s riktlinjer för tillgängligt webbinnehåll (extern länk) och E-delegationens webbriktlinjer (extern länk).

Webbläsare

Webbplatsen visas bäst i en modern webbläsare. Vid användning av äldre versioner kan sidorna avvika en del utseendemässigt.

Externa länkar

I vissa fall förekommer länkar till externa webbplatser. Högskolan i Borås tar inget ansvar för innehåll eller information på dessa webbplatser utan länkarna finns enbart som en service till våra besökare.

Kontakt

Om du hittar något som är fel eller om du har frågor gällande vår webb kan du höra av dig till kommunikation@hb.se

Gäller ditt ärende innehållet på en specifik sida är det bästa att vända sig till den som står som sidansvarig på den aktuella sidan.