Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Business Finland (TEKES/Finpro)

Beskrivning

Business Finland är en accelerator för global tillväxt. Vi skapar ny tillväxt genom att hjälpa företag internationalisera sig och genom att stöda och finansiera innovationer. Tack vare våra experter, tillgången till den nyaste know-hown och våra internationella nätverk kan vi snabbt upptäcka nya marknadsmöjligheter och förvandla dem till globala framgångshistorier.

I början av januari 2018 förenades Finpro och Tekes till det nuvarande Business Finland. Finpro har tidigare befrämjat internationalisering, investering och turism medan Tekes uppgift har varit att erbjuda innovationsfinansiering. Nu jobbar vi tillsammans för att utveckla Finland till en konkurrenskraftig världsledare inom innovationsverksamhet och en plats där företagen uppmuntras att växa, förnyas och nå framgång.