Förslag på uppsatsämnen

Textilhögskolan anordnar varje år en företagsdag, då avgångsstudenter på kandidat- och masternivå ska få möjlighet att träffa företag att samarbeta med i sitt exjobb.

Företagsdagen på Textilhögskolan är ett sätt för företag att visa upp vilka de är och vilka projekt som är på gång, samtidigt är det ett sätt för studenterna att knyta kontakter och få idéer och inspiration till bland annat examensarbetet. Håll utkik i din studentmejl och i kalendariet för mer information.

Företag skickar ofta in förfrågningar till Textilhögskolan när de söker efter studenter som kan göra sitt examensarbete hos dem. Aktuella förfrågningar hittar du under sidan "Företag söker dig med textilutbildning"

Miljöbron - Miljöbron är en länk mellan näringsliv och den akademiska världen genom att förmedla projekt mellan företag och studenter. Projekten har miljö och hållbar utveckling gemensamt och behandlar allt ifrån miljöledning, avfall och energiteknik till ekonomi, psykologi och produktutveckling. Genom Miljöbron får företag kostnadsfri hjälp att utvecklas samtidigt som studenterna får arbetslivserfarenhet och kontakter i näringslivet. Sök bland aktuella projekt på Miljöbrons hemsida