TechDay Borås 2024

Ta steget in i morgondagen med TechDay Borås - Framtidens Digitala Landskap! Den 18 september är det återigen dags för alla inom IT-branschen att ses på Högskolan i Borås för insikter, innovation och nätverkande. Samtidigt som vår konferens ITSM Borås firar tio år, passar vi på att bredda inriktningen och därför också byta namn till TechDays Borås.

Tema: Framtidens digitala landskap: innovation, tjänster och kompetensutveckling

Vi planerar en intressant dag tillsammans med digital innovation, AI, digitala tjänster och IT Service Management. Under konferensen kommer du att få möjlighet att:

  • Upptäcka digital Innovation: Utforska nya teknologier och de senaste trenderna. Från AI och automation till nyskapande digitala tjänster - vi skapar insikterna för att forma framtidens digitala landskap tillsammans.
  • Fördjupa dig i kompetensutveckling: Förstå kraften i kunskap, förmågor och ständig inlärning. Dela med dig och lär dig från experter och praktiker om de senaste metoder för att bygga och stärka din organisations kompetens.
  • Optimera med IT Service Management och dess nyckelroll i att skapa smidiga och effektiva digitala tjänster och arbetsflöden. Få konkreta tips och insikter för att implementera och förbättra strategier som höjer kvaliteten på din digitala serviceleverans.

Datum och plats

Den 18 september bjuder vi på en heldag på Högskolan i Borås. 
Ingång vid Sandgärdet på Akademiplatsen 1.

Program

Programmet för TechDay Borås 2024

Anmälan

Anmälan är ännu ej öppen.

Kostnad

Kostnad för konferensen inklusive frukost, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe: 795 kronor exkl. moms (995 kronor inkl. moms).
Om du är medlem i itSMF betalar du 695 kronor exkl. moms (870 kronor inkl. moms).

Du betalar via faktura.

Kontakt

Leif Andersson
projektledare på Institutionen för informationsteknologi
Högskolan i Borås
e-post: leif.andersson@hb.se
mobil: 0761-173 545