Alla är välkomna på polisutbildningens öppet hus

– Vi har märkt av att det finns ett stort intresse hos boråsarna att få veta mer om polisutbildningens verksamhet. Vi har länge planerat att anordna ett öppet hus men har på grund av pandemin fått avvakta. Det känns därför extra roligt att det nu äntligen blir av, säger högskolans eventkoordinator Linda Sjöstrand.

Polisutbildningen förfogar över drygt 7000 kvadratmeter övningslokaler vid Sagagatan 17. Lokalerna, som är unika i sitt slag, innehåller autentiska miljöer där studenter får möjlighet att öva olika scenarion från "ax till limpa". Under öppet hus får du möjlighet att besöka bland annat Bettys Bistro, Lottas Livs och vårt alldeles egna polishus.

– Arrangemanget ger en unik möjlighet för dig som är sugen på att studera Polisprogrammet och funderar på att göra det i Borås. Det kommer finnas lärare och studenter på plats som mer än gärna delar med sig av sina upplevelser och ger mer information om utbildningens innehåll och annat som du kan undra över, säger David Robertsson, polislärare och programansvarig.

Öppet hus genomförs den 14 maj klockan 10:00–16:00 vid Sagagatan 17. Det är drop-in under hela dagen och ingen föranmälan krävs.

Läs mer

Öppet hus vid polisutbildningen

Polisprogrammet

Digital rundtur i polisutbildningens lokaler vid Sagagatan