Stora Hållbarhetspriset – vem ska bli årets vinnare?

Stora Hållbarhetspriset är framtaget för att inspirera och uppmuntra till hållbar utveckling som genererar lokalt tillväxt. Vinnaren av priset tilldelas en prissumma på 100 000 kronor som ska gå till företagets eller organisationens hållbarhetsarbete. Vinnaren ges även en plattform att hjälpa andra företag och organisationer att växa i en grönare och mer hållbar riktning.

Förra årets vinnare Modexa AB levererar långsiktiga och kostnadseffektiva renoveringslösningar med lång teknisk livslängd genom att restaurera så mycket som möjligt.

Initiativen bakom priset

Stora Hållbarhetspriset är upprättat av Högskolan i Borås, Borås Stad, Borås Näringsliv och Sparbanken Sjuhärad genom sin ägarstiftelse. Juryn som utser vinnaren av priset består av representanter med ett stort engagemang för hållbar utveckling. Dessa är: Birgitta Losman (Högskolan i Borås), Sara Theil (Borås Stad), Felix Ljungberg (Asterias Group), Sandra Roos (KappAhl) och Tommy Jonestål (Sparbanken Sjuhärad).

Nominera ett företag eller en organisation

Nominera din kandidat till Stora Hållbarhetspriset! Priset delas ut till ett företag eller en organisation som genom strategiskt hållbarhetsarbete gör gott inom tre dimensioner: miljön, människor och ekonomi. Vinnaren måste dessutom ha sitt säte i Borås.

Alla kan nominera företag/organisationer till utmärkelsen, ditt eget företag eller någon annans.

Nominera din kandidat här!